dimarts, 20 de novembre del 2012

Torna el Rumba Club

Després d'unes setmanes sense activitat, torna el Rumba Club el mes que vé a la sala Plataforma, del Poble Sec. Per fi tindrem Rumba Club en cap de setmana!. Serà cada divendres de 21:00 a 2:00. El format, el que ha donat reconeixement a aquest club: concert + sessió dj.
Després de l'èxit de la diada celebrada aquest diumenge, queda clar que de públic la rumba encara en té. I més, havent estat capaços de desbordar l'Apolo amb l'aposta arriscada de donar espai 40 grups, a 5 minuts per grup. Ara bé, els músics de la rumba no viuen del que cau del cel, i el suport del mitjans és nul. A més, tant l'emule com les subvencions públiques a la cultura, ens han acostumat a reduir dia a dia el pressupost presonal de despesa en cultura. Per tant, si volem que això continuï, ens toca prendre part i comprar entrades i discos.


dimecres, 14 de novembre del 2012

Pilé on 45 aquest divendres


Aquest divendres, tenim una cita als Anònims. Hi serem el Lord Susaeta i jo, acompanyant als residents de Pilé on 45: Carlos Cactus i Genís Worksong. La cosa anirà de soul, reggae i r&b. Això serà al Pilé on 45, que s'organitza el tercer divendres de cada mes al restaurant Anònims, carrer Ricomà 57, Granollers. Començarà a les 21:00 i acabarà a les 2. Per més informació, el blog de Pilé on 45.

Top5 Lord Susaeta:

Jackie Wilson - Since you showed me how to be happy - Decca
Laurel Aitken - Bagaboo - Giant
Winston Groovy - Sweeter than honey - Bullet
The Marvels - Be my baby - Pama supreme
Prince Buster - Thirty Pieces of Silver - Blue Beat

Top5 Oriolet:

The Snake - Al Wilson - Liberty
One Step at a Time - Maxine Brown - Wand
Treat Her Right - Roy Head - Back Beat
I Won't Let You Go - The Blues Busters - Dynamic
Always on Sunday - The Skatalites - Studio 1


dijous, 1 de novembre del 2012

Diada de la Rumba 2012

Aquest 18 de Novembre, nova edició de la Diada de la Rumba.  Les activitats del matí es duran a terme al CAT, a Gràcia. I a la tarda, SuperRumbaJam a l'Apolo, Poble Sec. Per aquesta edició, tenint en compte l'overbooking d'altres anys a l'Apolo, s'ha obert una campanya de mecenatge a través de Verkami. Els detalls, a sota.
Jo seré el diumenge al matí al CAT a l'activitat "Rumba en Vinil", de 10 a 2, que consta de:
  1. Una punxada de rumba oldies, que serà oberta. Hi haurà dos plats. Qui estigui interessat en portar quatre discos i punxar-los, que m'envïi un email a oriolet7 (arrova) gmail punt com. 
  2. Mostra de vinils històrics de la rumba catalana. Hi haurà alguns discos penjats al CAT, acompanyant l'exposició dels 20 anys d'Ai Ai Ai. I també D3s amb les portades dels millors discs de la època daurada de la rumba catalana, recollides per Txarly Brown. Per veure el D3, aquí.
  3. Mini-mercadillo de discos. A part dels discos dels grups de FORCAT, que estaran a la venda a la paradeta de Sant Gaudenci, hi haurà alguns vinils per vendre / intercanviar. Si hi estàs interessat, envia un email a l'adreça escrita a sobre.