dilluns, 13 de febrer del 2012

Carnaval amb Mr Freak Ska o Pilé on 45

Aquest divendres, una nova oportunitat per veure Mr. Freak Ska a Barcelona. Serà al Marula Cafè, al carrer Escudellers, i tocarà abans de mitjanit. Després, soul i funk amb els djs de la casa.
Al Vallès, l'opció és el Restaurant Llibreria Anònims, amb una nova edició del Pilé on 45.


Text oficial de Pilé on 45:

Aquest mes de febrer comptarem amb la presència de dos explosius veïns de la comarca, aviam si fem pujar una mica les temperatures encara que sigui a cop de copes i esquelets en ple moviment. El proper Pilé on 45 tindrà lloc el divendres 17 de febrer, com sempre al Anònims, i estaran repartint dosis sonores -en forma de llesques de negre vinil- els amics Ricky Gil i Manolo "Cañas" y Navarro.

El primer, en Ricky Gil, li sobrarien presentacions en un espai com aquest. Ha sigut membre de tants bons grups i que han marcat tant la joventut modernista d'aquest país, que fa vergonya haver de presentar-lo i tot. Co-fundador dels grups Brighton 64 (que ara tornen!), Matamala, Top Models... Músic incansable, militant modernista a través de les darreres dècades, i a més a més millor persona. Per si fos poc tot plegat, actualment fa un programa radiofonic a la garriguenca Ràdio Silenci: "Guitarra, baix i bateria". Ens fa l'honor de venir a punxar els seus discs predilectes de Blues, Rock and Roll i Soul.

El segon exemplar de modernisme i bandarrisme autòcton, és el senyor Manolo "Cañas" y Navarro. Home de poble, i alhora internacional, amant de l'aigua calenta que surt bullint del subsòl fins al punt de dedicar-li una cançó de desamor; és el Manolo un afable cantant i intèrpret d'harmònica que va co-fundar Les Cactus, i en l'actualitat The Canary Sect (que recentment van presentar el seu darrer LP al Anònims) un dels millors grups -diria que europeus- de Rhyhtm and Blues. Com si encara fos poc això, encara podríem afegir que és expert en acudits etílics i demés conyes nocturnes que emana simpatia per les costures de les seves camises. El tindrem als plats del proper Pilé amb bones dosis dels seus estimats singles de Blue Eyed Soul i R&B.

Ja ho saben, una vetllada que estem segurs ajudarà a treure'ns aquest fred polar que ens assetja.

Recorda, el divendres 17 de febrer a les 21h al Anònims (C/ Miquel Ricomà 57, Granollers).