dijous, 8 de març de 2012

Vermut Musical al Barimbau

El dissabte 17 de Març, vermut musical al bar Barimbau de Terrassa a càrrec de Carlos Cactus i Genís Worksong. Aquest vermut començarà a les 12 i s'emmarca dins del festival Jazz de Terrassa, del 8 al 25 de Març. Per més informació, aquí.

Text oficial:

Amics i amigues, amants del Jazz i d'altres expressions genials de la música popular afroamericana: tenim el plaer d'anunciar-vos que el proper dissabte 17 de març teniu una cita jazzística al Barinbau de Terrassa.

En ple Festival de Jazz de Terrassa, en la seva 31a edició, Carlos Cactus i Genís Worksong estarem posant discs de Jazz, R&B, Bossa Nova i altres estils que ens agraden durant el Vermut Musical que s'organitza al Barinbau a partir de les 12h.

Si fins ara no havíem tocat gaire els sons més jazz dels anys 50, 60 i 70 durant les primeres sessions del mo' Pilé ha estat per reservar-nos una mica per aquesta magnífica ocasió. I és que és un autèntic honor poder aportar el nostre humil granet de sorra a l'escena Jazz de Terrassa, coneguda internacionalment i amb una història que ve de lluny.

Així que, si teniu ganes de fer un bon vermut i aperitiu diferents, allà ens trobareu amb les maletes plenes de vinils de Jazz, modern, cool, hip, groove i, sobretot, sons molt negres!

Recorda: dissabte 17 de març, a les 12h al Barinbau (Av. Jacquard num. 1, Terrassa)