dilluns, 30 de setembre del 2013

VIè Aplec Modernista Vallesà

Aquest diumenge, aplec al Centre,  a Caldes de Montbui. Escuterada, Guateque familiar, presentació del "Modernisme per a la Mainada", presentació del "40 Mods de les nostres terres", i Tarda musical.
Text oficial:

Vet aquí el 6è Aplec Modernista Vallesà, una jornada ben completad'activitats de caire seixanter i terrícola.

De bon matí els companys del Soul Vespa egarenc engegaran motors des de Terrasa i faran cap al'Ateneu! A migdia, en pd Oriolet i els Selectors Badabadoc, teixiran la banda sonora d'un Guateque Vermut Familiar on a més de les meravelles quetrobareu al recull Modernisme Aborigen per a la Mainada (d'exclusivapresentació a la festa), hi sonaran tota mena de delícies per tots els gustos.

Ens aplegarem amb un Dinarot de Germanor, i amb els cafetons i elsdigestius, en Robert Abella ens presentarà el seu imprescindible volum"40 Mods de les Nostres Terres".

En acabat, un estol de punxaires comarcals ens faran passar un FunnySunday Afternoon! En Magrio Town dispararà Northern Soul, Hits Terrícoles i Mod Revival, en Ficus NO-dj, punk, garatge 60's i r'nr, iper acabar-ho d'adobar, el Col·lectiu "Tiempos Modernos" (GenísWorksong, Carlos Cactus i Hèctor G) ens e serviran un tria exquisidade reggae, soul, r&b, jaç i funk.Ep! I la magnífica sala de l'Ateneu estarà guarnida per l'ocasió ambimatges, portades de discos i mercadet ad hoc!

Salut i modernor