dimarts, 19 de juliol del 2011

Subscriu-te a Yochano! (i envia-hi informació)

Des de fa 3 anys i pico, Txarly Brown envia setmanalment el butlletí rumber "Yochano". Avui ens avisa que tancarà la paradeta si no li ho posem més fàcil. 

Els aficionats rumbers pequem de fer poca pinya quan toca, i tot i que la rumba agrada a milers de persones, l'afició és molt inestable. Pel pes que té aquesta música, no compta amb els mitjans de comunicació que li pertocarien. Oju! i no estic demanant un tracte de favor de l'administració (millor que segueixi sense fotre-hi el nas ... ) em refereixo a presència en mitjans de comunicació i difusió "lliures" com pàgines web, revistes musicals (ens conformariem amb mitja secció), blogs, presència als diaris, fanzines (aupa Santa Rumba!) ...   Enmig d'aquest panorama informatiu desolador, Yochano ha estat LA referència durant els darrers quatre anys. Una referència estable, setmanal, sèria, i amb una cobertura exhaustiva del que ha anat passant. Un butlletí senzill i efectiu que ha fet desinteressadament setmana rera setmana el gran home-orquestra Txarly Brown. Actualment té 901 sotscriptors. 

La major part del Yochano l'ocupen concerts i crítiques de discos. La major part de la informació no apareix als mitjans  convencionals, i molts cops Yochano és l'única referència. Així que una mica de pofavó...  Per subscriure't, o per enviar qualsevol notícia, flyer, o disc, envia un email a txarly@uptight65.com. Que no pari Yochano!