dimecres, 9 de maig del 2012

Root Diamoons a l'Apolo

El proper dissabte 12 de maig a les 20:30h Root Diamoons presenta el nou disc "Tot al seu temps" a la Sala Apolo[2] de Barcelona. Nou directe, nou disc i la participació de Paul Carter d'Intensified. 8€ anticipada / 10€ taquilla


Bon dia família!

Com ja sabeu, a Catalunya encara queden alguns irreductibles grups que des de finals dels 90 es van començar a interessar per uns ritmes sincopats que provenien de la llunyana illa de Jamaica, però que arribaven a casa nostra de la mà de bandes molt més properes com Skatalà o Dr Calypso.

Root Diamoons és una d'aquestes bandes que encara manté la passió pels vells ritmes jamaicans, tot i que en el nostre cas els fem servir com a base per afegir-hi tocs de soul o de jazz (si encara no coneixeu la banda, us convida a visitar el nou web www.RootDiamoons.com)

Doncs bé, resulta ser que aquesta empenta ens ha portat a treure nou disc! I m'encantaria compartir-ho amb tots vosaltres el dissabte 12 de maig a la Sala Apolo2 (a continuació teniu tots els detalls de la vetllada).

Moltes gràcies per tot i ens veiem el dia 12!