dimecres, 18 de gener de 2012

Selectors Badabadoc a Pilé on 45 i Modernisme Aborígen vol.4

Aquest divendres, nova proposta bomba al "Pilé on 45" (Restaurant Llibreria Anònims, C/ Miquel Ricomà 57, Granollers). Aquest cop, els encarregats als plats són els Selectors Badabadoc, que tornaran a fer sonar seixantes catalans. Aquesta també serà una bona ocasió per aconseguir el nou recopilatori de Modernisme Aborigen recopilat per els Selectors Badabadoc. I ja en van 4! Aquest volum, un dels millors, recull grans hits impossibles de trobar en digital i difícils de trobar en vinil com "Si Sabéssis" de Maika, "Fes, Fes Camí" de Els Tinos, "Per Sant Joan" de Bruno Lomas i "Cebes Tendres" (sí sí... el Green Onions) de Ferran Orteu! Una labor vinilo-arqueològica lloable i ben dirigida a rescatar un patrimoni interessantíssim i lamentablement oblidat. Per més informació, Pilé on 45 i Modernisme Aborígen.Comunicat Pilé 45:
Ens plau poder presentar-vos ja el proper Pilé on 45, que encarem amb moltes ganes al ser aquest especial. Especial perquè comptarem amb doble activitat, integrant les dues en un mateix espai de veritable cultura popular.

El proper divendres 20 de gener, us emplacem a una vetllada amb presentació de llibre inclòs. A les 19h tindrà lloc la presentació del nou títol de Ferran Aisa"Barcelona Balla. Dels salons aristocràtics a les sales de concerts". Un llibre preciós, que repassa la historia més moguda de Barcelona amb belles imatges que ilustren el que va ser l'evolució de les formes populars de dança, ball i festa que els barcelonins han anat adoptant al llarg de les dècades fins l'actualitat. Un llibre del que ens parlarà el propi autor, Ferran Aisa, qui ha publicat els darrers anys interessants assajos i llibres sobre la cultura popular catalana, l'anarquisme o les avanguardes artístiques entre d'altres.

Per altra banda, i seguint l'escrupolós horari habitual, a partir de les 21h s'iniciarà el ja tradicional Pilé on 45. En el que aquesta ocasió comptarem amb els Selectors Badabadoc, que vindran des del Vallès Occidental amb les maletes plenes de discs catalans dels anys 60, plens de modernor, i amb algunes sorpreses més. Una sessió dedicada, com ells mateixos li anomenen, al modernisme aborígen i extraterrestre. Tot un plaer que compartirem amb cerveses artesanes de la comarca.

Sigueu previsors i aneu reservant el proper divendres, i de pas, quedeu-vos a sopar amb nosaltres. On? Doncs com sempre, tot plegat tindrà lloc al Anònims.

Recorda, divendres 20 de gener a les 19h presentació del llibre "Barcelona Balla. Dels salons aristocràtics a les sales de concerts". I a les 21h, Pilé on 45 amb Selectors Badabadoc: Modernisme Aborígen i Extraterrestre. Al Restaurant Llibreria Anònims (C/ Miquel Ricomà 57, Granollers).