dilluns, 28 de novembre del 2011

Yochano 199 + Exposició Ricardo Tarragona

 Aquesta setmana comencen els actes de la Diada de la Rumba d'enguany. El dia 1 de desembre s'innagura una exposició fotogràfica en memòria de Ricardo Tarragona, que aquest any passarà a ser membre d'honor de FORCAT a títol pòstum. L'exposició és al CAT de Gràcia i hi serà durant tot el mes de desembre. Per inaugurar l'exposició, es farà una juerga al CAT.

Text oficial de FORCAT sobre l'exposició:

El proper dijous 1 de desembre inaugurarem, al Centre Artesà Tradicionàrius, una exposició fotogràfica dedicada al Ricardo Batista Ximénez, més conegut com a "Tarragona".
La Diada de la Rumba d'enguany comença aquí i està dedicada a ell, ara que fa gairebé un any que ens va deixar. Amb aquesta exposició volem rendir homenatge a qui ha estat el més gran percussionista de la rumba d'aquí. També l'anomenarem, a títol pòstum, Soci d'Honor de Forcat.
L'exposició val molt la pena, perquè compta amb fotografies dels àmbits particulars i professionals inèdites, recollides de diferents col·leccions privades. Des de Forcat l'hem fet amb molt d'afecte i esperem que ens acompanyeu a la seva inauguració, que acabarem amb una descàrrega rumbera. Us hi esperem.




YOCHANO NEWSLETTER
NÚMERO 199
SEMANA DEL 29 DE NOVIEMBRE
AL 5 DE DICIEMBRE 2011
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

SE INICIAN LOS ACTOS QUE PRECEDEN A LA DIADA DE LA RUMBA, 1º EXPOSICIÓN DE RICARDO TARRAGONA

EL PRÓXIMO JUEVES 1 DE DICIEMBRE FORCAT INAUGURA UNA EXPOSICIÓN FOTOGRÁFICA EN MEMORIA DEL MÁS NOTABLE PERCUSIONISTA QUE HA DADO LA RUMBA CATALANA. UN AÑO DESPUES DE SU TRISTE DESAPARICIÓN Y APROVECHANDO SU NOMBRAMIENTO COMO SOCIO DE HONOR CON LA PRESENCIA DE SU HIJO Y HEREDERO MUSICAL, UNA MUESTRA DE IMAGENES QUE REPASAN SU TRAYECTORIA SERVIRÁN DE MARCO PARA RENDIRLE HOMENAJE QUE CULMINARÁ EN UNA ESPONTANEA JUERGA RUMBERA, COMO A ÉL LE HABRÍA GUSTADO. A PARTIR DE LAS 21:00 HORAS EN EL CAT DE GRÀCIA. LA EXPOSICIÓN PERMANECERÁ ABIERTA HASTA FIN DE AÑO.

http://www.forcat.org

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

CONCIERTOS CHANANTES DE LA SEMANA

MIÉRCOLES 30 RUMBA CLUB APOLO 2 RECIBE DE NUEVO A EMPALMAOS Y ADRI SANT GAUDENCI DJ / AL DIA SIGUIENTE EXPO Y JUERGA EN HONOR A RICARDO TARRAGONA EN EL CAT DE GRÀCIA 21:00H.Y GRATIS / Y TAMBIÉN GRATIS ARRELS DE GRÀCIA EL VIERNES 2 EN EL ESPAI LA FONTANA A PARTIR DE LAS 11:30H. LA NUEVA GENERACIÓN RUMBERA.

http://www.sala-apolo.com/agenda.asp?whh=5786
http://www.facebook.com/arrelsdegracia

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

NOVEDADES RUMBERAS 2011
ESTOPA

“ESTOPA 2.0” (SONY, 2011) PROSIGUE LA METEÓRICA CARRERA DE LOS HERMANOS RUMBEROS DE CORNELLÁ. SU OCTAVO TRABAJO INTRODUCE NUEVOS MATICES ACHILIFUNKIES, SONIDO ANTILLANO Y SUS CLÁSICOS HITS ATEMPORALES COMO LA PEGADIZA “RUMBA SIN NOMBRE”. SU FÓRMULA MUSICAL SIGUE FUNCIONANDO MUY BIEN EN EL MERCADO MAINSTREAM.
 
www.estopa2punto0.com/

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////