dijous, 4 d’abril del 2013

Concerts d'aquest Abril

- Classes de rumba catalana al Rumbàlia de la mà del mestre Rafalito Salazar (Gato Pérez, Peret, Ai ai ai,...). Més detalls a sota
- Aquest divendres, a Lleida concert de Los Coronas, i després continua la festa al Pentagrama Soul Club.
- Aquest dissabte, concert de Soweto a la Jazz Cava de Vic
- Diada del Garrotín a Lleida, amb actuacions de Violeta, Lo Beethoven, El Belda i lo Pardal Roquer.
- 1r Aplec Modernista del Camp de Morvedre el 19 i 20 d'abril, a Sagunt.
- Concert homenatge a Ricardo Tarragona, el 14 d'Abril a l'Apolo, amb Moncho, Chacho, Parrita i molts més.
- Sisè aniversari del Rumba Club el divendres 26 d'abril, a la Sala Plataforma, amb Arrels de Gràcia, Manuel Malou i dj Txarly Brown. Atenció: Arrels de Gràcia presenten nou disc, i es regalarà amb l'entrada!
- Sessió matinal de reggae a el Centre, Caldes de Montbui, el Diumenge 28 d'abril.
- Nova edició de Mo'Pile, Dijous 28 d'abril 20:00 a 00:00 hores a la Nau B1. Més detalls a sota.



És un luxe tenir de mestre de RUMBA CATALANA a un dels intérprets més significats com és RAFALITO SALAZAR... Ha mamat la Rumba des del bressol perque és gitano i català, es va fer professional de la mà de "GATO" PÉREZ, ha treballat amb el Rei PERET i és fundador dels AI, AI, AI (20 anys de trajectòria). Què més es pot demanar?
La sessió de hora i mitja: 15 €

RUMBÀLIA. Comte d'Urgell 122 (entre Aragó i Consell de Cent). 08011 BCN. Tel. 933 23 83 63. Metro: Urgell (L1) - Hospital Clínic (L5). NitBus: N12

--------------------------------------------------------------

Mo´Pilé neix com una extensió del "Pilé on 45", un club musical dedicat a repassar els sons dels anys 50, 60 i 70 en format vinil, cada tercer divendres del mes, al "Anònims" de Granollers. Ara Mo´Pilé arriba també a la B1 per continuar explorant aquesta música de la mà de petites joies oblidades del cinema. Amb aquesta intenció realitzarem un dijous de cada mes sessions de Dj obertes i gratuïtes, en preciós format vinil, que ens serviran per aprofundir en els estils musicals presents en aquestes pel·lícules dels anys 60 i 70 que prèviament us projectarem.

Podreu gaudir d´aquest cicle organitzat pel Colectivo Tiempos Modernos (responsable del Pilé on 45) d´abril a juny. Per començar us oferim "Youth of the beast".

Sinopsi: Un extrany personatge (Jô Shishido) apareix als baixos fons de Tokyo i intenta per tots els mitjans enfrontar a dues families yakuza.

Títol: Youth of the beast
Direcció: Seijun Suzuki
Guió: Ichirô Ikeda, Haruhiko Ohyabu (novel·la)
Any de producció: 1963
Idioma: Japonès
Duració: 92 min
Gènere: Yazuka eiga
Nacionalitat: Japó

Entrada oberta i gratuïta

Recorda, Dijous 28 d'abril de 2013 de 20:00 a 00:00 hores a la Nau B1 (Roca Umbert Fàbrica de les Arts - Avinguda Enric Prat de la Riba 77)